Velkommen til Kildernes Kors hjemmeside…

Så fik Kildernes Kor sin egen hjemmeside…

-som primært vil blive anvendt som et “visitkort” for alle interesserede.
Med tiden kan hjemmesiden også blive anvendt til at vise billeder fra vores arrangementer, og evt. også små lyd-godbidder fra de sange vi synger.

Kort beskrivelse af Kildernes Kor

Hvis du en onsdag aften går forbi sognehuset i Vesterlund omkring kl. 19.00 – så er der stor chance for at høre sang inde fra huset. For hver onsdag aften – efterår, vinter og forår, øver Kildernes Kor sig i at synge primært gospelsange.
Formålet med at synge i et gospelkor er GLÆDE, VARME, SAMMENHOLD, FÆLLESSKAB – og at skabe rammerne om et trygt og godt sted at komme for alle korets medlemmer.

Hvordan vil vi beskrive vores fællesskab?
Som kor består vi af 30-40 energiske og livsglade sopraner, alter og tenorer.. Navnet ”Kildernes Kor” refererer til vores geografiske placering, i nærheden af Gudenåens og Skjernåens udspring.

Vi er et kor, der er sammensat af meget forskellige mennesker – unge og gamle, mænd og kvinder, ekstroverte og introverte, skraldgrinende og alvorlige, engagerede og fjollede… alt i alt – et fællesskab der kan rumme alle, lige meget hvem vi er – og hvor rummelighed og inklusion er vigtige kodeord for vores fællesskab.

Der er altid en hjælpende hånd, et knus, et forstående øre, hvis der er problemer på hjemmefronten eller på arbejdet. Vi bryder os om hinanden – vi tænker på andre end os selv – og
sjælen i koret kan mærkes af alle der kommer i vores nærhed. Vi ”vil” hinanden…

Når vi samles hver onsdag til øveaften – så glemmer vi verden omkring os, og hengiver os til sangen.

Marianne udtrykker dét at være med i koret sådan her:
”Det er ligesom juleaften hver onsdag aften… noget man går og glæder sig til hele ugen, og når så aftenen er forbi – så føler jeg at vi hver især har givet hinanden gaver, og har fået en god middag med rødvin til… man føler sig helt beruset og optanket med ny energi, når onsdag aften med koret er forbi… og man kan næsten ikke vente til næste onsdag…”

Hvorfor synger vi?
Fordi vi har noget at dele med andre – ikke kun hver onsdag når vi deler glæden ved sangen og musikken – men også når vi tager ud og giver koncert. Glæden i publikums øjne, lever vi som kor højt på i flere uger efter en koncert.

Når vi kan se, at dem der lytter til os, får en positiv oplevelse, og når de engageret begynder at klappe med eller vippe med foden, så er vores mission fuldført: At skabe glæde og smil på folks læber – hjælp til selvhjælp!

Det giver et følelsesmæssigt overskud, i en tid hvor mange har nok i sig selv. Her ligger det som en naturlig del af korets DNA at give og yde – og samtidig glædes ved at nyde samværet i fællesskab.

Har du lyst til at være med?
Kunne du tænke dig at være med i koret, så tag kontakt til korleder Lars Hindborg Skovgaard på telefon 60 94 98 23 eller formand Joan Brix Rasmussen på telefon 26 24 19 74.
Efterårssæsonen starter onsdag den 15. august – og slutter den 12. december.
En sæson koster 500 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *