Forårssæsonen 2019 starter op…

Så starter forårsæsonen 2019 snart op i Kildernes Kor – onsdag den 9. januar kl. 19.00 i Vester Sognehus, Sejrupvej 12 i Vesterlund.

LINK til kontingent-indbetaling – tryk HER

Går du med en gemt tenor, alt eller sopran i maven, så er det NU du skal slå til. Der er i alt 45 pladser i koret, og pladserne bliver hurtigt optaget.

Er du “nysgerrig” så mød op til opstarten, og få en “prøve-aften” – og hvis korsang og gospel er noget for dig, så skal du nok ret hurtigt melde dig ind i koret, da der som nævnt ikke er plads til flere end 45 deltagere. Herefter vil der blive oprettet en venteliste.

Én sæson, (August-December og Januar-Maj) koster 500 kr. i kontingent + 4,75 kr. i gebyr – og omfatter øveaftener i Vester Sognehus hver onsdag i sæsonerne. Dog afholdes der ikke kor-aftener i uge 42 (efterårsferie) uge 7 (vinterferie) og onsdagen før påske.

Udover kontingentet – skal du som ny i koret investere i en A5-mappe, med plastlommer og alle vores sange på tekst. Denne mappe koster i alt 50 kr. og bliver løbende opdateret (med i prisen).

Sæsonen går med at indøve nye og gamle/kendte sange – så vi til slut på en sæson kan afholde en koncert – f.eks. jule- og forårskoncert.

Eksempel på en af sangene fra vores repertoire: ” I  Will Be There (Teardrops)”, skrevet af Hans Christian Jochimsen.