Mindehøjtidelighed i Vesterlund

Den 22. maj 1944 blev et engelsk Lancaster-fly skudt ned over Vesterlund. Ombord var 7 engelske flyvere, der desværre alle omkom i styrtet.

Den 22. maj 2019 bliver der afholdt en mindehøjtidelighed ved RAF-stenen i Vesterlund, hvor de 7 engelske “air-men” bliver mindet. I forbindelse med højtideligheden er Kildernes Kor blevet spurgt, om vi ville “danne musikalsk bagtæppe” mellem alle talerne, kransenedlæggelsen, overflyvning samt trompetfanfare.

Alle er velkomne – vi starter med at synge kl. 18.30 – og herefter følger et omfattende program – der afsluttes med kaffe i Vester Sognehus, Sejrupvej 12 – hvor Kildernes Kor vil afholde en mini-sæson-afslutningskoncert. Også her er alle velkomne!

Læs mere på Give Avis – 14.05.2019-udgaven på side 11 – klik HER – eller læs her:


Klik på billedet for at downloade artiklen som PDF-fil – Arkivfoto: Jim Hoff

Kildernes Kor holder sommerferie indtil medio august – hvor vi igen starter efterårssæsonen 2019 op. Mere information om opstarten følger senere – bl.a. hvordan du tilmelder dig koret og sikrer dig en af de eftertragtede pladser.