Mandlige sangere søges!

Er du mand, mellem 18 og 99 år, og har du lyst til at synge i et kor – så har du nu muligheden for at komme med i Kildernes Kor.

Vi er primært et gospel-kor, men synger også ørehængende pop-sange, ballader og hvad vores korleder nu har lyst til at udfordre os af med.

Vi danser, griner, klapper og hygger os. Men vi er også seriøse, ambitiøse og vil gerne være endnu bedre korsangere og synge skønne sange i forskellige genrer. Og husk ALLE er velkomne, og ALLE kan lære at synge, bare de har lysten til et fantastisk sangfællesskab.

“Jamen – du kan da ikke synge?”

Du har måske fået at vide som ung, at “Du kan da ikke synge” – evt. i forbindelse med dine teenage-år – og siden da, har du ikke engang forsøgt at få en tone ud af livet. Men langt de fleste kan faktisk godt synge – når blot stemmen regelmæssigt trænes op ved brug af teknik – kombineret med glæden ved at synge sammen med rigtigt mange andre!

Så – går du med en indre Frank Sinatra, Dean Martin eller Sammy Davis Jr. – og kunne du tænke dig at blive en del af Kildernes Kors Rat Pack – så mød gerne op til første øvedag i det nye år.

Hvem er vi?

Vi er et kor på ca. 35-40 medlemmer, og lige p.t. mangler vi tenor og bas-stemmer, da alterne og sopranerne er i overtal.

Vi øver i Vester Sognehus i Vesterlund, Sejrupvej 12 – hver onsdag kl. 19.00 til ca. 21.15. Du kan læse mere om koret under “Hvem er vi”