Kom og syng med

Onsdag den 23. februar kl 19-21.15  starter Kildernes Kor sæsonen i Vester Sognehus.

Går du med en sanger gemt i maven, så er det nu tiden til at slippe hæmningerne og komme af sted til kor. Der er ikke optagelsesprøve i koret, for her kan alle være med. Både dig der er erfaren sanger og dig der aldrig har sunget i kor før. Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at komme og synge i Kildernes Kor.

Ofte hører man folk sige at de ikke kan synge. For langt de fleste passer det ikke, det handler mest om at man ikke er trænet. Så derfor lyder opfordringen igen: “Kan du lide at synge – så kom og syng.”  Du er velkommen til at komme og synge med 3 prøvegange for at se om koret er noget for dig.

Kildernes Kor synger en hel del gospelsange i meget forskellige genrer. Vi synger gospelsange fordi de er fede at synge, og fordi man bliver i godt humør af at synge både de fede rytmiske, de stille inderlige og de stærke kraftfulde sange. Udover gospelsangene synger vi både pop og rock i et mindre omfang.

Vi glæder os til at se dig.Tag gerne din nabo, din kollega eller din bedste kammerat med også.

Du kan skrive til os her, eller du kan møde op den 23. februar kl 19.00 i Vester Sognehus Sejrupvej 12, Vesterlund, 7323 Give

    • Indtast venligst koden nedenfor

    captcha