Ny sæson starter 17. august

Det bli’r så godt

Gospel og glade dage venter os, når sommerferien slipper os i august.

Som vi plejer synger Kildernes Kor hver onsdag kl 19-21.15 i Vester Sognehus i Vesterlund.  Vi vil endnu en sæson have fokus på at koret er for alle der kan lide at synge. Det er fedt at lave noget der lyder godt, men det der endnu bedre at føle at vi sammen og hver for sig bliver bedre kor og sangere, uanset hvilket niveau vi kommer fra.

Det vil stadig være gospelsangene der vil være i centrum for korets repertoire, da energien ikke er til at komme udenom. Men der vil også dukke andre sange om fra de mange genrer, der lægger sig op ad gospelmusikken.

2022 er året, hvor vi som kor skal ud og finde de mænd der kunne tænke sig at synge. Desværre går danske mænd ofte med en forestilling om at de synger dårlige end gennemsnittet. Det kan jo ikke være alle der ligger under gennemsnittet, og for dem der gør, handler det heldigvis oftest om træning. Det er her Kildernes Kor kommer ind i billedet. Kender du en mand eller to, der kan lide at synge og som har brug for at få opbygget lidt selvtillid.. så send dem vores vej.

Kildernes Kor er uden optagelses prøve, man skal bare kunne lide at synge. Hvis man ikke har sunget i koret før kan man komme og synge med 3 gange, før man melder sig ind. Det koster 500 kr + gebyr pr halvår.

Husk Kor er noget vi giver til hinanden.

Køb dit kontingent her.

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/38po1fhi0u