Hvem er vi?

Kildernes Kor 

Hvis du tilfældigvis skulle kommer forbi Vester Sognehus i Vesterlund en onsdag aften, så kan du måske fornemme at der bliver sunget glade sange med stor energi. Det er såmænd bare os. For hver onsdag aften – efterår, vinter og forår, øver Kildernes Kor sig i at synge primært gospelsange.
Formålet med at synge i et gospelkor er GLÆDE, VARME, SAMMENHOLD, FÆLLESSKAB – og at skabe rammerne om et trygt og godt sted at komme for alle korets medlemmer.

Hvordan vil vi beskrive vores fællesskab?
Som kor består vi af ca 30 energiske og livsglade sopraner, alter, tenorer/basser.
Navnet ”Kildernes Kor” refererer til vores geografiske placering, i nærheden af Gudenåens og Skjernåens udspring.
Vi er et kor, der er sammensat af meget forskellige mennesker – unge og gamle, mænd og kvinder, ekstroverte og introverte, skraldgrinende og alvorlige, engagerede og fjollede… alt i alt – et fællesskab der kan rumme alle, lige meget hvem vi er – og hvor rummelighed og inklusion er vigtige kodeord for vores fællesskab.
Der er altid en hjælpende hånd, et knus, et forstående øre, hvis der er problemer på hjemmefronten eller på arbejdet. Vi bryder os om hinanden – vi tænker på andre end os selv – og sjælen i koret kan mærkes af alle der kommer i vores nærhed. Vi ”vil” hinanden…
Når vi samles hver onsdag til øveaften – så glemmer vi verden omkring os, og hengiver os til sangen.

Hvorfor synger vi?
Fordi vi har noget at dele med andre – ikke kun hver onsdag når vi deler glæden ved sangen og musikken – men også når vi tager ud og giver koncert. Glæden i publikums øjne, lever vi som kor højt på i flere uger efter en koncert. Når vi kan se, at dem der lytter til os, får en positiv oplevelse, og når de engageret begynder at klappe med eller vippe med foden, så er vores mission fuldført: At skabe glæde og smil på folks læber – hjælp til selvhjælp!
Det giver et følelsesmæssigt overskud, i en tid hvor mange har nok i sig selv. Her ligger det som en naturlig del af korets DNA at give og yde – og samtidig glædes ved at nyde samværet i fællesskab.

Har du lyst til at være med?
Kunne du tænke dig at være med i koret, så tag kontakt til korleder Lars Hindborg Skovgaard på telefon 60 94 98 23 eller bruge kontaktformularen. Efterårssæsonen starter i august – og slutter til december. Forårssæsonen starter i januar og slutter til maj.
En sæson koster 500 kr. + 50 kr. til sangmappe for nye korsangere.