Ophavsret og copyright

Tekst, billeder og andet materiale på Kildernes Kors hjemmeside, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke kopieres, redigeres og genbruges, hverken til privat eller til kommercielt brug, uden forudgående aftale med korets bestyrelse.

Sidens indhold må ikke bruges i nogen form for kommercielle sammenhænge uden forudgående aftale med hjemmesidens administrator.

Skulle du opleve, at der på denne hjemmeside optræder et foto, grafik eller tekst, som du mener du har ophavsretten til, så beder vi dig om at tage omgående kontakt til hjemmesidens administrator via kontaktformularen, eller på mail: kilderneskor@gmail.com  – hvorefter du vil modtage en kæmpe undskyldning, samt en garanti for at materialet bliver slettet omgående.

Brugen har ikke været i ond hensigt, og der er ingen grund til at anvende dyr juridisk bistand, til en sag som kan afsluttes i fred og mindelighed.

Kildernes Kor er ikke interesseret i at skade andre, på samme måde som vi heller ikke ønsker at vores fotos, grafik eller andre materialer bliver anvendt uden vores samtykke.

Vi vil ikke på nogen måde påføre andre skade – og vi respekterer det store arbejde som andre lægger i deres arbejde – såvel som alt arbejde der udføres på denne side, bliver udført at frivillige uden nogen som helst form for aflønning – og derfor skal denne indsats også respekteres.